®© Seversin Lahanayı ?

Seversin Lahanayı nerden çıkmıştır?Hani bir atasözü var derler ya lahanaya gelince götürüyon kütür kütür soğana gelince acı dion kaçıyon işde tüm olay bu.Bu yüzden sende seversin lahanayı ?


Michael Jackson'un Altın Kaplama Tabutu
(video görüntüsü aşağıdadır)

Popun Kralı' Michael Jackson'ın ölümü etrafındaki söylentiler, komplo teorileri, açıklamalar, ilginç detaylar peş peşe gelmeye devam ederken, ünlü starın pazar günü yapılacağı açıklanan cenaze töreniyle ilgili bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Jackson için salı günü Los Angeles'taki Staples Center'da cenaze töreni düzenlenecek. Jackson, altın kaplama bir tabut içinde Los Angeles'taki bir mezarlığa gömülecek.


Jackson'ın ölüm haberini ilk duyuran TMZ sitesine göre, efsanevi popçu cenaze töreninin ardından 15 bin sterlin değerindeki (38 bin TL) 14 ayar altın kaplama bir tabut içinde Los Angeles'taki Forest Lawn Memorial Park'a defnedilecek. İçi mavi kadifeyle kaplı olacak 'Promethean' marka tabut, ünlü müzisyen James Brown'ın tabutuna benziyor. Michael Jackson'ın cesedinin çalınmaması için de mezarının üstüne beton dökülecek.


20 bin kişi salonda milyonlar TV başında
MİCHAEL Jackson'u son yolculuğuna uğurlamak için salı günü düzenlenecek olan tören Los Angeles'daki Staples Center'da yapılacak. ABD Başkanı Obama'nın da davet edildiği törenin yapılacağı salonun kapasitesi 20 bin kişi. Törende, Jackson'ın hayranları için 11 bin koltuk ayrıldı. Stadyum dışına dev ekranların kurulacağı cenaze törenini TV'den 750 milyon kişinin izlemesi bekleniyor.

Alıntı: Aksam.com.tr

Değerledirme: Söylenecek bir söz bulamıyor insan açıkcası. Bizim ülkemizde insanlar sadece bir "kefen parası" biriktirmek için yastık altlarında para saklıyorlar ve bu insanlarımızın tek istekeri sadece hayatlarını kaybettiklerinde yalnız bir şekilde uğurlanmamak. Zaten İslam dinin gereğide böyle cenazelerin gösterişsiz olması yönündedir. Açıkcası böyle şeylere gösteriş için para ayrılıyorsa, bu parayla bir insanın hayatı kurtarılabilir ve herkes için iyi bir gösteriş olur. "Bu kadar şey de böyle büyük biri için hor görülmesin" denebilir... Ama sonuçta o tabutun gireceği yer toprak. Böyle gösterişte fazla biraz bana göre. Tabi ki herkesin düşüncesi farklı sizde görüşlerinizi ağaıdan yorum şeklinde iletebilirsiniz...

Güncelleme: Ayrıca alınan bilgiye göre Michael Jackson'un cenazisi gömüldükten sonra üzeri Tabutun çalınmaması için betonla kaplanacağı açıklandı.


Michael Jackson'un Hayaleti


Bir de Michael Jackson'un uğruna iflas ettiği, içinde keyif süremeden kiraya vermek zorunda kaldığı ve Neverland adını verdiği çiftlikteki evi CNN'den canlı yayınla ilk kez izleyiciye gösteriliyordu. Bu canlı yayında kameraman da diğer bölümleri gösterirken bir koridorun bitiminde ki duvara Michael Jackson'a benzeyen bir gölge görüldü. Bu gölge ya da benzeri şeye hayranları "Michael Jacson'un hayaleti" söylentilerini yaydı. Şimdi araştırmaclar bu görüntünün nereden gelebileceğini araştırıyorlar. Diğer dünya insanları ise programın dikkat çekmesi için bir oyun olduğunu söylüyorlar ve bir çok kişi bu görüşe katılıyor.

İşte O Görüntüler: Görüntü video klibin 1/4'ün de görülebilmektedir. Kamera bir kapı kolunu gösterdikten sonra koridora döndüğü anda görülmektedir...



edit post

0 Reply to "Michael Jackson'un Hayaleti ve Altın Kaplama Tabutu"

Yorum Gönder

Sayfaya Yorum yazmak için (Yorumlama biçimi:ANONİM Olarak) işaretliyerek gerksiz prosedürlerle uğraşmadan yorum yazabilirsiniz ...!