®© Seversin Lahanayı ?

Seversin Lahanayı nerden çıkmıştır?Hani bir atasözü var derler ya lahanaya gelince götürüyon kütür kütür soğana gelince acı dion kaçıyon işde tüm olay bu.Bu yüzden sende seversin lahanayı ?

Kongre Salonu Üstünde Yüzlerce Kişinin Şahitliğinde ve Kumburgaz'da Canlı Yayın Ekibi Tanıklığında Geldiler



13-14 Haziran 2009 tarihinde düzenlenen 4. Uluslararası UFO ve Yeniçağ Kongresinde ve sonrasında Kumburgaz bölgesinde yapılan kampta kayıt altına alınan görüntüler.
4. Uluslararası UFO Kongresinin konuşmacılarından Antonio Urzi, kongrenin 2. günü olan 14 Haziran'da iki kez yüzlerce kişinin tanıklığında yaşanan gözlemi kayıt altına aldı. Gözlem, kongrenin düzenlendiği İstanbul Wow Otel ve Kongre Merkezinde Norma Milanovich'in sunumu esnasında kongre salonu dışına çıkan yüzlerce kişi tarafından yapıldı.
Antonio Urzi, 2000 yılı sonundan itibaren, yaklaşık sekiz yıldır 1.700'ün üzerinde UFO gözlemi yapmış ve yüzlerce saatlik video görüntüleriyle bu gözlemlerini filme almıştır.. Kuzey İtalya'da Milano yakınlarında oturan Antonio Urzi ve eşi Simona son derece özel ve benzersiz bir deneyimle yüz yüzedirler.
Antonio Urzi'nin kongre salonu önünde çektiği ilk görüntü 16:30 ve aynı gün kongre bitminde verilen kokteyl ile eşzamanlı olarak 2. kez ve çok yakından 19:55 sularında kayda alındı.
Kongre sonrasında daha önce 3 yıl boyunca Yalçın YALMAN tarafından İstanbul Kumburgaz'da görüntülenen UFO'lar hakkında sunum ve gözlem yapmak üzere düzenlenen kampta ise 15 - 16 Haziranda Habertürk ve Kanal D ekibi tanıklığında 2 kez daha UFO gözlemi yapılmış ve kayda alınmıştır.
15 Haziran 2009 Pazartesi saat 23 dolaylarında kaydedilen görüntüler, canlı yayın için gelen Habertürk ekibi tanıklığında kayıt edilmiştir. Videolarda göreceğiniz, düzgün doğrusal hareketlerle ilerleyen bu cisim herhangi bir doğal fenomen değildir. Kameraların özellikleri nedeniyle yıldızlar kayıt edilemez.
16 Haziran 2009 Salı, saat: 14:30 dolaylarında yine Antonio Urzi tarafından olağan üstü ivme ile hareket eden cisim Kanal D T.v ekibi tanıklığında kayıt edilmiştir.

17 Haziran 2009 Çarşamba günü yapılan kayıtlar yine en kısa zamanda bu haber altında yayınlanacaktır.

(This footage was filmed by Antonio Urzi during the 4th International UFO and NEWAGE Congress in Istanbul on the 14th of June 2009 at WOW Convention Center and witnessed by hundreds of people who were there...)

4. Uluslararası Ufo Kongresi ve Kumburgaz'da yüzlerce kişinin şahitliğinde kaydedilen UFO'lar from fuat kayaci on Vimeo.



edit post

0 Reply to "Uluslararası UFO Kongresinde yüzlerce kişi ufo görüntüledi"

Yorum Gönder

Sayfaya Yorum yazmak için (Yorumlama biçimi:ANONİM Olarak) işaretliyerek gerksiz prosedürlerle uğraşmadan yorum yazabilirsiniz ...!