®© Seversin Lahanayı ?

Seversin Lahanayı nerden çıkmıştır?Hani bir atasözü var derler ya lahanaya gelince götürüyon kütür kütür soğana gelince acı dion kaçıyon işde tüm olay bu.Bu yüzden sende seversin lahanayı ?


AĞARAN SAÇLARINIZI DOĞAL RENGİNE KAVUŞTURAN SAÇ BOYASI



Saç Beyazlamasına Son...



Ak-yok saçalrınızdaki akları koyulaştıran, kullanış tarzına göre saçlarınızın kendi rengine gelmesine yardımcı olan bir saç boyasıdır. Başlangıçta her gün kullanmanız gerekir. 3 haftalık bir kullanımdan sonra saçınızın beyazları istediğiniz saç rengine gelir.



KULLANIM TALİMATI:

Her sabah ıslak yada kuru saça friksiyon yaparak uygulanır.

Şişeyi çalkalayarak şişe altında kalan tortunun sıvını tam karıştığına emin olduktan sonra (3veya 4kere) kapağındaki pimi açıp avucunuzun içine dökünüz ve saçlarınız her tarafını ıslatacak şekilde saçınızı sürünüz. Üç hafta her gün kullandığınızda saçınızın istediğiniz renge kavuştuğunu göreceksiniz.



Şakaklarınızındaki saçlar yüz sık yıkandığından daha geç koyulaşır. Bu sebeple şakaklarınıza daha sık kullanmanız gerekebilir. Üç hafta sonra dlediğiniz rengi elde ettiğinizde elde etdiğinizde haftada iki kez kullanarak rengini muhafaza edebilirsiniz. Kullandıktan sonra üç saat saçınızı yıkamayınız.


UYARI:

Lead acetate içerir. Yalnız haricen kullanılır. Çocuklardan uzak tutunuz. Gözle temasa önleyiniz. Kullandıktan sonra ellerinizi yıkayınız. Kaş kirpik ve bıyık boyamak için kullanmayınız. Cildinizi tahriş ederse kullanıma son veriniz.



İÇİNDEKİLER:

Agua, glycerin, sulfur, ammonium chloride, lead aceteta, parfum





edit post

0 Reply to "AK YOK-AĞARAN SAÇLARINIZI DOĞAL RENGİNE KAVUŞTURAN SAÇ BOYASI"

Yorum Gönder

Sayfaya Yorum yazmak için (Yorumlama biçimi:ANONİM Olarak) işaretliyerek gerksiz prosedürlerle uğraşmadan yorum yazabilirsiniz ...!